WanTai Phtotography :: event | wedding | art | potraiture

By: Wan Shahril Mustapha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jul-2007 15:22 Email | Share | | Bookmark
Masjid Ubudiah @ Kuala Kangsar

 
 
 
View all 5 photos...
Lama sungguh rasanya tak update FP ni..
eh.. mmg lama pun.. haha..
Kali ni saya bawak korang semua melawat masjid ubudiah yg cantik ni kat kuala kangsar, Perak..

Time ni saya saja je jalan2 balik kampung.. Sedara mara ada tinggal kat bukit chandan.. dekat je dengan pintu istana tu..

Maybe next time nak try shoot istana pulak lah.. hehe.. here goes..









Friday, 9-Mar-2007 18:24 Email | Share | | Bookmark
Midnite Session in PeeJay~

 
 
 
View all 5 photos...




Thursday, 8-Feb-2007 15:04 Email | Share | | Bookmark
Riding Dirteyyyy!

Malam Sabtu aritu aku takde buat apa2.. So, aku pun pergi la jenguk kawan2 aku ride.. aku tak bawak basikal aku sebab esok tu aku nakshoot gambar kawen DIN ngan EMI kat lake garden, kena bangun awal.. so, aku pun buat kerja2 sebagai photographer ajolah.. byk lagi gambar2 dalam set aku ni.. tapi takkan nak upload semua.. letih la aku and korang pun nnti leih gak nak load kan? hehe.. Jadi aku introduce la 3 org kawan2 aku ni..
ada lagi sorg aku tak uload lagi dlm server aku.. nnti2 la aku upload sorg lagi punya gambar..

Tanpa membuang masa lagi, aku persembahkan............


Anis


Wan Rani


Karim


Saturday, 3-Feb-2007 19:56 Email | Share | | Bookmark
A Rawkstar.. I am..

LAGI LAGI CLS~
aiyoooooooo.. apa mau jadik wantai oi? hehehe..

Original Pic | Edited Pic



Wednesday, 24-Jan-2007 08:29 Email | Share | | Bookmark
Nikon CLS Home Studio | Lake Garden Shootout



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net